Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Instruktører
På denne siden vil vi introdusere våre verdifulle instruktører, uten deres faglige og pedagogiske ferdigheter, pågangsmot, tålmodighet, forståelse av mennesker med lærevansker, hadde ikke Torshovkorpset vært hva det er i dag. Vi takker dem for lang og tro tjeneste.

Sigrun Rogstad Gomnæs
Sigrun Rogstad Gomnæs
Dirigent og Slagverkinstruktører


Har utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, hvor hun gikk ut i 2005, med kandidatstudie i musikkpedagogikk, og hovedfag slagverk soloinstrument og kammermusikk. I løpet av studiet har hun vært på utvekslingsstudier i København og Brussel.

Sigrun er slagverkinstruktør og dirigent i Torshovkorpset. Hun begynte i korpset 2002.

Jobber i dag som frilansmusiker i Oslo. Hun har stadig vikariater i orkestre som Oslo Filharmonien, Kringkastings¬orkesteret, Den norske opera og Stabsmusikken. Gir også solokonserter og har i det sist hatt konserter gjennom Rikskonsertene og på Ultimafestivalen.
Elin Holmen Kurverud
Elin Holmen Kurverud
Dirigent og Blåse instruktør


Elin har jobbet i Torshovkorpset siden 2005. Hun har mastergrad i trompet soloinstrument fra Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole, og musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole.

I tillegg til Torshovkorpset jobber hun som trompetlærer ved talentskolen på Barratt Due musikkinstitutt og som trompetist. Hun spiller blant annet fast i tenThing brassensemble, hvor Tine Thing Helseth er kunstnerisk leder.


Maren Ingeborg Tjernsli
Maren Ingeborg Tjernsli
Messingblåsere


Maren har sin utdannelse fra Baratt Due Musikkinstitutt og Conservatorium van Amsterdam, Nederland. Ved Baratt Due studerte hun med Arnulf Naur Nilsen og Ole Edvard Antonsen,og i Nederland studerte hun med prof. Peter Masseurs og Friedemann Immer. Hun avla sin Mastergradseksamen våren 2007.

Maren har jobbet som pedagog siden 2000 i diverse korps og kulturskoler her på østlandet,og hadde fra 2008-2009 et vikariat i Forsvarets Musikkorps Nord Norge.

Hun har som frilanser spilt med en rekke orkestre og forsvarskorps i Norge,bl.a Kristiansand Symfoniorkester, Oslo Filharmoniske Orkester, Marinemusikken, Forsvarets Stabsmusik¬korps og Stavanger Symfoniorkester. Maren er i tillegg fast medlem i ten Thing Brassensemble.
Berger Iver Færder
Berger Iver Færder
Blåse instruktør – Baryton og Tuba


Berger Iver Færder er utdannet tubaist. Våren 2006 fullførte han en Bachelorgrad som utøvende musiker ved Barratt Dues Musikkinstitutt i Oslo, og to år senere, våren 2008, avsluttet han en mastergrad som orkestermusiker ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Siden da har han arbeidet som frilansmusiker. Han har jevnlig vikaroppdrag i militærkorps og symfoniorkestre rundt om i Skandinavia, og har blant annet hatt lengre engasjement som tubaist i Sønderjyllands Symfoniorkester og Prinsens Musikkorps i Danmark, og i Forsvarets Musikkorps Nord-Norge i Harstad. Berger har jobbet i Torshovkorpset siden februar 2009.
Jan Barry Brandth
Jan Barry Brandth
Tromme Instruktør


Har jobbet som frilanstrommeslager i alle sjangre. Spennvidde fra Erik Bye til Ole Idole. Turnert Norge i en rekke sammenhenger og spilt i teater, revyteater og musicals. Arbeidet som instruktør i Torshovkorpset siden 1999. Initiativtager og ansvarlig for etablering av innspillingsstudio på Torshov.

Sjekk: www.soundbase.no.

Erik Kvebæk - Klikk her