Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Galleri
Vi ønsker å dele våre opplevelser med dere. Nedenfor finner du et utvalg bilder av Torshovkorpset under konserter og andre sosiale sammenhenger. Vi er stolte av våre musikanter og deler på denne måten noen av våre større hendelser med andre interesserte. Sjekk dette ved å trykke på bildene.
Seminar
23.01.2010 - Seminar for dirigenter og instruktører i spesialkorpsene. Undervisningsmetodikk for mennesker med ulik utviklingshemming og organisering av slikt arbeid var hovedinnholdet. Torshovkorpset sto som arrangør. Korpset spilte under åpningen. Det var 40 påmeldte instruktører, dirigenter og styremedlemmer fra de forskjellige spesialkorpsene. NMF, ved musikksjef Geir Ulseth, informerte om hva korpsene kunne forvente av NMF i framtiden. Det ble duket for et fint samarbeid. Førstehjelp, kommunikasjon og gruppearbeid var blant noen av temaene for dagens fullspekkede og imponerende program. Dagen ble avsluttet med tapas på Myhrens kjøkken. Et meget vellykket seminar som ga mersmak og det var bred enighet om å arrangere lignende opplegg hvert år.

Klikk på bilde
Julekonsert og julemesse
06.12.2009 - Julekonserten er en familiekonsert som ble arrangert i gymsalen på Torshov. Det er nå tredje gangen korpset har kombinert konsert og salgsmesse og det må vel bety at dette er blitt en tradisjon. Her var det mer enn fult hus, folk satt i trapper og mange sto langs veggen på begge sider av salen. De som virkelige var heldige fikk en sitteplass. Juniorkorpset hadde æren av å åpne konserten og det var mange ”nye foreldre” som måtte tørke bort en liten tåre. De spiller så vakkert og sprer så mye glede. Konserten varte i 2 timer. Det ble delt ut plaketter for 25 år og merke med gravering for 30 år i korpset, samt klokke og andre erkjentlighets gaver. I pausen var det salg av julepynt og andre juleting. Selvsagt var det servering av kaffe og julekaker i pausen.
Aspiranter
September 2009 - Bildene er tatt under en fellsøvelse med aspirantene. Elin har påtatt seg en enorm oppgave med å lære de nye musikantene kunsten å spille et instrument. Bare det å få lyd i de store hornene er imponerende. Elin og Berger har individuelle spilletimer med alle våre aspiranter. Resultatene er virkelig målbare.

Klikk på bilde
Sommertur til Lillehammer
05.06 til 07.06.2009 - Korpsfestivalen VI VIL 2009 er et arrangement for alle spesialkorps i landet, ja kanskje i hele verden. Det er blitt arrangert med tre års intervaller siden 2000. Til Lillehammer møtte koprsene Ælabogin fra Færøyene, Trupi Muzicore fra Albania, Austjord musikkorps, Haugs musikkorps, Trønderbrazz, Tveiterås musikkorps, Vasshjulet Tut og Blæs, Torshovkorpset og arrangøren selv, Utsiktsbakken musikkorps. Vi var med på fellespillingen med Trupi Muzicore, marsjerte gjennom sentrum og underholdt Lillehammers beboere med musikalske perler hele lørdag formiddag. Dagen ble avsluttet med en meget vellykket bankett på kvelden. Søndag koste alle seg i Hunderfossen familiepark.
Seniorgruppas minnemiddag
03.04.2009 - Seniorgruppa fikk en pengegave av tante Ruth for å brukes til en minnekveld for Erik Kvebæk. Kafé Teater nede i trikkestallen på Torshov ble arena for kvelden. En fin aften for seniorgruppa og maten smakte helt fortreffelig.

Klikk på bilde
Minnekonsert
29.03.2009 - Korpset holdt minnekonsert for Erik Kvebæk i Lillestrøm kulturhus. Bjelleklang, Vasshjulet Tut og Blæs, The Pinquins, samt Tine Thing Helseth hjalp til med å gjøre minnekonserten til en flott og ærefull avskjed for Erik. Torshovkorpset trakk fult hus og det var flott å stå på scenen å se så mange spente publikummere i teatersalen. Det ble en flott konsert og et verdig farvel med en stor mann, med et enormt varmt hjerte.
Rekruttering av nye musikanter
Mars 2009 - Bildene er fra en av de første gangene vi hadde øvelse med de aller minste musikantene. Det mangler ikke på motivasjon eller pågangsmot. Her er alle like ivrige. Sigrun og Elin gjør en formidabel jobb med å lære opp de nye aspirantene.

Klikk på bilde
Musikantfest
07.10.2008 - Årets musikkantfest gikk av stabelen i egne lokaler på Torshov. Her var det full rulle med levende musikk, dans og morro. Pizzaen smakte fortreffelig. Det var en meget vellykket kveld. Se bilder

Klikk på bilde
Sommertur til Fredrikstad
13-15.06.2008 - Sommerturen gikk i år til Feriehjemmet Solviken, Engelsviken, Vi reiste fra Torsho Fredag 13.06. kl 1700 Vi spilte i gamlebyen i Fredrikstad lørdag KL 12.00. Vi hadde konsert også på feriehjemmet Solviken. Lørdag ettermiddag retur fra Fredrikstad søndag 15.06 KL 15.00.

Vi hadde en utrolig fin helg med fint vær og mye god mat. Se bilder.

Klikk på bilde
Eukumenisk gudstjeneste på Fetsund Lensemuseum
08.06.2008 - Været viste seg fra sin beste side når når Torshovkorpset medvirket i eukumenisk gudstjeneste på Fetsund lensemuseum, publikum strømmet til og det hele var meget vellykket. Se bilder.

Klikk på bilde
Konsert på Nordre Skøyen Hovedgård i samarbeid med Lions Club Oslo/Bryn
29.05.2008 - Vi ble invitert til konsert av Lions Club Bryn til å spille på deres årlige konsert på Nordre Skøyen Hovedgård, konserten ble arrangert ute i parken med nydelig vær og masse publikum. Se bildene her.

Klikk på bilde
Kombinert marsøvelse og minikonsert for Hønselovisas hus langs Akerselva
13.05.2008 - Vi hadde usedvanlig hyggelig, noe som bildene gir klart utrykk for. Det ble også tid til kaffe og kaker, kjempekoselig var det.

Klikk på bilde
Vårkonsert på Festningen med politiorkestret og Torshov Korpset
19.04.2008 - Konserten ble avholdt i nyrestaurerte Ridehuset på Akershus festning, nederst i Kirkegata, Som fremstår som en helt ny konsert sal 200-250 sitteplasser. Konserten var meget vellykket med masse publikum som stortrivdes, de to korpsene hadde vær sin avdeling og hadde flere fellesnumre.

Klikk på bilde
Feiret vi vårt 35 års jubileum. Her viser vi noen bilder
01.03.2008 - ....

Klikk på bilde
Vi inviterte til Kombinert - julekonsert - julemesse
09.12.2007 - Tilstellningen ble avholdt i Torshovkorpsets lokaler i Torshovgt 46 Det var et meget vellykket arrangement.

Klikk på bilde
Høst konsert i Templet Lørdag i samarbeid med Kiwanis
03.11.2007 - Den tradisjonelle høstkonserten ble avholdt i Templet. KomTi. Øgrimsplass 4, i samarbeid med Kiwanis club. Vi hadde også samspill med Temlet Territoreale hornorkester. Vår dirigent Erik Kvebæk ble tildelt Kiwanis, War Øyen medaljen

Klikk på bilde
Vi var på tv2 igjen – på direkten
25.10.2007 - Seniorgruppa ble bedt om å representere korpset på TV2 torsdag 25. oktober.  Vi var med på premieren på en ny storsatsning i TV 2 som heter ”Waschera”.

Klikk på bilde
Torshovkorpsets sommertur Festspillende Harstad
23-28.05.2007 - Vi hadde noen fantastiske dager i Harstad, med flott vær og midnattssol. Tre fine konserter og masse publikum. Spesielt må nevnes konserten vi hadde sammen med Forsvarets musikkorps i parken, det var et folkehav med publikum. Vi var stolte av å få mye flott omtale i avisene i Harstad.

Klikk på bilde
35 års Jubileumskonsert i samarbeid med Hans Majestet Kongens Garde og trompetist Trine Thing Helseth
22.04.2007 - I forbindelse med Torshovkorpsets 35 års jubileum hadde vi en stor Jubileumskonsert på Chateau Neuf søndag 22 april 2007 Slemdalsveien15. Det var en vellykket konsert med masse fin musikk, overrekkelse av gaver til korpset fra Kiwanis og utmerkelser til vår dirigent Erik Kvebæk.

Klikk på bilde
Dissimilis festivalen
09.06.2007 - Lørdag 9 juniåpnet Dissimilisfestivalen på Rådhusplassen. Det var flott vær og mange glade fjes. Arrangementet var etter vår mening meget vellykket. Vi spilte 2 ganger på lørdag og hørte å så mange gode band og fine opptredener , noe bildene nedenfor viser. Vi synes det var hyggelig og få være med.

Klikk på bilde
Norges Nationaldag
17.05.2007 - Torshov korpset gikk i år for Nordberg skole i 17. mai toget. Vi startet fra festningen og gikk ut som nr 14. Det ble en strålende dag for de fleste av oss. Se noen bilder nedenfor. Torshov korpset har gått i 17, mai toget i oslo siden 1974
Klikk på bilde
Sommertur til Spania
03.06.2002 - Torshov korpset var på langtur med buss fra Oslo til Spania i juni 2002, det var slitsomt og opplevelsesrikt.Vi reiste med båt til Kiel i Tyskland og videre gjennom frankrike og besøkte Euro Disney og videre til Spania. Det ble en begivenhetsrik tur for musikkanter og medhjelpere, noe som bildene nedenfor bekrefter. Turen ble planlagt for å feire korpsets 30 års jubileum.

Klikk på bilde
Dirigent Erik Kvebæks 30 års jubileum
01.11.2003 - Her viser vi bilder fra konserten Torshov Korpset arrangerte for Erik kvebæk Etter hans innsats som dirigent og blåse instrument instruktør i 30 år for Torshov Korpset. Konserten ble avholdt i Trikkestallen i Torshovgt.33

Klikk på bilde
Korps treff - Trodheim - Sommertur 2003
Sommer - 2003 - Dette var et korps treff for korps i samme kategori som vårt korps, med besøk av korps fra Færøyene. Det var til sammen 5 korps av samme kategori som hadde noen fine dager sammen i Trondheim. Det var mange konserter og mye hygge.Korpset fra Færøyene har blitt startet med hjelp fra Norge.

Klikk på bilde